Buddleja alternifolia ‘Pmoore12’ (UNIQUE)

Volledige naam: Buddleja alternifolia ‘Pmoore12’ (UNIQUE)

Introductie: GrootGroenPlus 2017

Inzender: Boomkwekerij Out vof

Beschrijving: Zeer dichte vertakking en relatief fijn blad dat nog goed groen is en een gezonde uitstraling heeft. Bloemen donkerder dan bij B. alternifolia en veel langer doorbloeiend. Uniek en vernieuwend binnen het grote
sortiment Buddleja. Helaas wat weinig bloemen tijdens de keuring.

Medailles: Goud GGP 2017

Bewaren

Ga verder met de KVBC:
5 vragen aan

Helma van der Louw
Sinds een jaar is Helma van der Louw voorzitter van de KVBC.

Wat is uw achtergrond?
Geboren als kind van een garagehouder in een gezin met vijf broers en nog twee zussen heb ik een hele fijne jeugd gehad in Boskoop.
Na mijn financiële loopbaan bij Boerenleenbank later Rabobank kwam ik in 1985 in contact met de boomkwekerij. Van 1996 tot 2014 heb ik een hele leuke baan gehad bij Plant Publiciteit Holland (PPH). Hier was ik hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de communicatie naar de achterban/boomkwekers. Hierdoor kwam ik bij de kwekers en organisaties in heel Nederland en in het Buitenland en heb ik een uitgebreid netwerk in binnen- en buitenland kunnen opbouwen. Lees hier verder!

Bewaren

Bewaren