Dendroflora Nr. 52 is verschenen!

2 februari 2017 – Dendroflora Nr. 52 (2016) is verschenen! Dit jaarboek bevat 144 pagina’s actuele informatie over door de KVBC bekroonde noviteiten tijdens veldkeuringen en op GrootGroenPlus en Plantarium.

Een aantal kundige auteurs schreef artikelen over Actaea (voorheen Cimicifuga), Aucuba (keuringsrapport), Liquidambar (sortimentsonderzoek) en Populus (sortimentsonderzoek laan- en straatbomen).

De moderne vormgeving en leesbaarheid van de gedegen artikelen maken van Dendroflora een must-have voor iedereen die op professionele wijze bezig is met het sortiment houtige gewassen en vaste planten, zoals boomkwekers, hoveniers, groenbeheerders en tuin- en landschapsarchitecten.

Leden van de KVBC hebben Dendroflora Nr. 52 inmiddels toegestuurd gekregen.

Wilt u deze uitgave ook jaarlijks ontvangen? Wordt dan nu lid van de KVBC!

Bekijk hier de index van Dendroflora nr.  52

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Ga verder met de KVBC:
5 vragen aan

Helma van der Louw
Sinds een jaar is Helma van der Louw voorzitter van de KVBC.

Wat is uw achtergrond?
Geboren als kind van een garagehouder in een gezin met vijf broers en nog twee zussen heb ik een hele fijne jeugd gehad in Boskoop.
Na mijn financiële loopbaan bij Boerenleenbank later Rabobank kwam ik in 1985 in contact met de boomkwekerij. Van 1996 tot 2014 heb ik een hele leuke baan gehad bij Plant Publiciteit Holland (PPH). Hier was ik hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de communicatie naar de achterban/boomkwekers. Hierdoor kwam ik bij de kwekers en organisaties in heel Nederland en in het Buitenland en heb ik een uitgebreid netwerk in binnen- en buitenland kunnen opbouwen. Lees hier verder!

Bewaren

Bewaren