Nandina domestica ‘Selten004’ (BRIGHTLIGHT)

Volledige naam: Nandina domestica ‘Selten004’ (BRIGHTLIGHT)

Introductie: GrootGroenPlus 2014

Inzender: Jos Selten Boomkwekerij, Horst

Beschrijving: Ondanks het grote, samengestelde blad heeft deze heester toch een fijne structuur en sierlijke uitstraling. De bladkleur is erg mooi en prima toepasbaar in combinatie met andere planten. Lijkt rijk te bloeien. Vernieuwende combinatie van eigenschappen.

Medailles: Goud GGP 2014

Nandina domestica 'Selten004' (BRIGHTLIGHT) - 1

Ga verder met de KVBC:
5 vragen aan

Helma van der Louw
Sinds een jaar is Helma van der Louw voorzitter van de KVBC.

Wat is uw achtergrond?
Geboren als kind van een garagehouder in een gezin met vijf broers en nog twee zussen heb ik een hele fijne jeugd gehad in Boskoop.
Na mijn financiële loopbaan bij Boerenleenbank later Rabobank kwam ik in 1985 in contact met de boomkwekerij. Van 1996 tot 2014 heb ik een hele leuke baan gehad bij Plant Publiciteit Holland (PPH). Hier was ik hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de communicatie naar de achterban/boomkwekers. Hierdoor kwam ik bij de kwekers en organisaties in heel Nederland en in het Buitenland en heb ik een uitgebreid netwerk in binnen- en buitenland kunnen opbouwen. Lees hier verder!

Bewaren

Bewaren