Arbor Vitae

Arbor Vitae nr. 1, februari 2018

Op de omslag het eerste nummer van 2018 prijken de bloemen van de winterbloeier Edgeworthia chrysantha. Piet de Jong schrijft over Lonicera fragrantissima, oftewel winterkamperfoelie. Van november tot april is deze heester getooid met heerlijk geurende witte tot lichtroze bloempjes. Dendroloog Huib Sneep wordt geïnterviewd over zijn zwak voor Alnus soorten, zijn werk en innovatie. Daarnaast nog de vaste rubrieken, nieuws van de NDV en KVBC, de agenda’s, en boeken.

Over Arbor Vitae

Vier maal per jaar verschijnt Arbor Vitae, uitgave van de KVBC en NDV. In het tijdschrift wordt vooruit  gekeken en teruggeblikt op evenementen van beide verenigingen. Het bevat achtergrondartikelen van en over dendrologen, interviews, korte nieuwsberichten en boekbesprekingen. Arbor Vitae wordt gratis verstuurd aan de leden van de KVBC.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Ga verder met de KVBC:
5 vragen aan

Helma van der Louw
Sinds een jaar is Helma van der Louw voorzitter van de KVBC.

Wat is uw achtergrond?
Geboren als kind van een garagehouder in een gezin met vijf broers en nog twee zussen heb ik een hele fijne jeugd gehad in Boskoop.
Na mijn financiële loopbaan bij Boerenleenbank later Rabobank kwam ik in 1985 in contact met de boomkwekerij. Van 1996 tot 2014 heb ik een hele leuke baan gehad bij Plant Publiciteit Holland (PPH). Hier was ik hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de communicatie naar de achterban/boomkwekers. Hierdoor kwam ik bij de kwekers en organisaties in heel Nederland en in het Buitenland en heb ik een uitgebreid netwerk in binnen- en buitenland kunnen opbouwen. Lees hier verder!

Bewaren

Bewaren