Arbor Vitae

Arbor Vitae nr. 3, augustus 2017

Op de omslag van het derde nummer van Arbor Vitae prijkt Cephalanthus occidentalis, oftewel de kogelboom. Piet de Jong beschrijft deze kleine heester uit Noord-Amerika, die volgens hem maar schaars wordt toegepast. Daarnaast in de rubriek Sortiment artikelen over  Alnus glutinosa ‘Pyramidalis’ en Sophora japonica ‘Pendula’.  Uiteraard leest u in Arbor Vitae ook over de Nederlandse Planten Collecties en verenigingsnieuws.

Over Arbor Vitae

Vier maal per jaar verschijnt Arbor Vitae, uitgave van de KVBC en NDV. In het tijdschrift wordt vooruit  gekeken en teruggeblikt op evenementen van beide verenigingen. Het bevat achtergrondartikelen van en over dendrologen, interviews, korte nieuwsberichten en boekbesprekingen. Arbor Vitae wordt gratis verstuurd aan de leden van de KVBC.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Ga verder met de KVBC:
Actueel

Beste Noviteit Plantarium 2017: Hydrangea macrophylla ‘Jong 01’ (Lady Mata Hari)! _________________________

Arbor Vitae nr. 3 is verschenen!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

5 vragen aan

Helma van der Louw
Sinds februari van dit jaar is Helma van der Louw voorzitter van de KVBC.

Wat is uw achtergrond?
Geboren als kind van een garagehouder in een gezin met vijf broers en nog twee zussen heb ik een hele fijne jeugd gehad in Boskoop.
Na mijn financiële loopbaan bij Boerenleenbank later Rabobank kwam ik in 1985 in contact met de boomkwekerij. Van 1996 tot 2014 heb ik een hele leuke baan gehad bij Plant Publiciteit Holland (PPH). Hier was ik hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de communicatie naar de achterban/boomkwekers. Hierdoor kwam ik bij de kwekers en organisaties in heel Nederland en in het Buitenland en heb ik een uitgebreid netwerk in binnen- en buitenland kunnen opbouwen. Lees hier verder!

Bewaren

Bewaren