GrootGroenPlus 2020

Voorafgaand aan de digitale editie van GrootGroenPlus 2020 heeft de keuringscommissie van de KVBC op 29 september 2020 zes nieuwigheden gekeurd, waarvan er vijf een medaille hebben ontvangen.

Zilver

Brons

De KVBC Summer Challenge

Op 1 september 2020 heeft de keuringscommissie van de KVBC tijdens Plantarium Digital Expo 20 nieuwigheden gekeurd. 13 planten zijn bekroond met een medaille: 1 keer goud, 4 keer zilver en 8 keer brons.

Goud, tevens Beste Nieuwigheid
Spiraea ‘NCSX2’ (DOUBLE PLAY DOOZIE), van Valkplant BV uit Hazerswoude-Dorp

Zilver

Brons

De KVBC Spring Challenge

Vanwege de COVID-19 restricties kon de beurs Garden Trials en Trade begin juni geen doorgang vinden. Desondanks heeft de KVBC op 15 juni wel de zeven reeds aangemelde nieuwigheden gekeurd onder de noemer KVBC Spring Challenge.

De volgende zes nieuwe planten hebben een zilveren of bronzen medaille ontvangen:

Zilver

Brons

Tentoonstellingskeuring tijdens Plantarium 2019

Tijdens Plantarium 2019 heeft de keuringscommissie van de KVBC weer nieuwe planten beoordeeld, waarvan een aantal bekroond is met een medaille. Hieronder staat een overzicht van de nieuwigheden die beoordeeld zijn met een gouden, zilveren en bronzen medaille.

Goud – Beste Nieuwigheid Plantarium 2019

Goud

Zilver

Brons

Keuring tijdens Garden Trials 2019

De keuringscommissie van de KVBC heeft tijdens de vakbeurs Garden Trials and Trade, die  voor de tweede keer plaatsvond, veel verschillende nieuwe planten beoordeeld. 9 ervan hebben een medaille ontvangen. Onder Nieuwigheden zijn ze allemaal te bekijken. Hieronder staat het overzicht van de met gouden, zilveren en bronzen medailles bekroonde nieuwigheden.

Goud – Beste Nieuwigheid

Goud

Zilver

Brons

Tentoonstellingskeuring tijdens GrootGroenPlus 2018

Tijdens de internationale vakbeurs GrootGroenPlus 2018  in Zundert heeft de keuringscommissie van de KVBC 8 medailles toegekend aan vernieuwende, onderscheidende soorten. Er zijn 1 gouden, 3 zilveren en  4 bronzen medailles uitgereikt.  Hieronder de planten die een medaille hebben gekregen:

Gouden nieuwigheid GrootGroenPlus 2018

Zilveren nieuwigheden GrootGroenPlus 2018

Bronzen nieuwigheden GrootGroenPlus 2018

Keuring tijdens Garden Trials 2018

De keuringscommissie van de KVBC heeft tijdens de vakbeurs Garden Trials and Trade, die dit jaar voor het eerst plaatsvond, veel verschillende nieuwe planten beoordeeld. 12 ervan hebben een medaille ontvangen. Onder Nieuwigheden zijn ze allemaal te bekijken. Hieronder staat het overzicht van de met gouden, zilveren en bronzen medailles bekroonde nieuwigheden.

Goud

Zilver

Brons