Plantarium 2017

Van 23 t/m 26 augustus 2017 vindt de 35e editie plaats van Plantarium. Het thema dit jaar is ‘stories’.

Ook dit jaar zal de KVBC de noviteitenkeuring op Plantarium voor haar rekening nemen. De keurmeesters zullen zich buigen over de inzendingen en kijken welke noviteiten ook echt onderscheidend en een verbetering voor het sortiment zijn.

Daarnaast zal ook de standkeuring weer in handen van de KVBC zijn. De stands worden beoordeeld op diverse criteria. De jury zal uiteindelijk een winnaar in de categorie “groene” stands en winnaar in de categorie “toeleveranciers” kiezen.

Meer informatie: www.plantarium.nl

Bewaren

Ga verder met de KVBC:
5 vragen aan

Helma van der Louw
Sinds een jaar is Helma van der Louw voorzitter van de KVBC.

Wat is uw achtergrond?
Geboren als kind van een garagehouder in een gezin met vijf broers en nog twee zussen heb ik een hele fijne jeugd gehad in Boskoop.
Na mijn financiële loopbaan bij Boerenleenbank later Rabobank kwam ik in 1985 in contact met de boomkwekerij. Van 1996 tot 2014 heb ik een hele leuke baan gehad bij Plant Publiciteit Holland (PPH). Hier was ik hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de communicatie naar de achterban/boomkwekers. Hierdoor kwam ik bij de kwekers en organisaties in heel Nederland en in het Buitenland en heb ik een uitgebreid netwerk in binnen- en buitenland kunnen opbouwen. Lees hier verder!

Bewaren

Bewaren