De vakbeurs GrootGroenPlus, die vorig jaar helemaal digitaal georganiseerd werd, is van 6 tot en met 8 oktober 2021 weer fysiek toegankelijk in Zundert. Voorafgaand aan de beurs keurt de KVBC op 5 oktober de aangemelde nieuwigheden.
Tijdens GrootGroenPlus is ook de KVBC Roadshow weer van de partij, met een selectie van nieuwigheden uit de veldkeuringen, tentoonstellingskeuringen en sterrenkeuringen die de KVBC in de afgelopen jaren heeft uitgevoerd.

Het belooft een bijzondere editie te worden; alle plekken zijn volgeboekt met meer dan 200 deelnemers, er is veel aandacht van de pers en ook de bezoekersregistraties rollen binnen.

Veel digitale mogelijkheden
Gezien het digitale succes van de vorige keer, worden veel van deze opties ook dit jaar doorgetrokken. Zo zullen alle programma-onderdelen digitaal te volgen zijn via de gratis beursapp. Deze beursapp biedt bovendien weer veel informatie over de deelnemers en de mogelijkheid om een afspraak met hen in te plannen. Bedrijven die hun deuren tijdens de vakbeurs openstellen, zijn te herkennen aan het oogje bij hun naam. 

Veel te beleven
Daarnaast is er natuurlijk ook genoeg offline te beleven. Zo vindt ook de Road Show weer plaats, een selectie van nieuwigheden uit de veldkeuringen, tentoonstellingskeuringen en sterrenkeuringen die de KVBC in de afgelopen jaren heeft uitgevoerd. Dit jaar bestaat de Road Show uit 31 reeds gekeurde terugkerende nieuwigheden, voor de 31e editie van de vakbeurs.

Ook zullen er uiteraard weer ‘verse’ nieuwigheden worden gekeurd. Meer informatie over de nieuwigheden en natuurlijk de deelnemers is uiteraard te vinden op de website en in de gratis beursapp.

Techniekveld
Nieuw dit jaar is het speciale techniekveld buiten. Hier kunnen deelnemers machines en/of slimme oplossingen tonen. Dit geeft weer een extra dimensie aan de vakbeurs, die zich natuurlijk niet alleen richt op bomen en planten, maar op álles wat te maken heeft met een gezonde boomkwekerijsector.

Gratis aanmelden via de website
Registratie vooraf is verplicht. Op die manier zorgen we met z’n allen voor een veilige situatie. Uiteraard worden alle actuele maatregelen rondom Covid-19 gehandhaafd. Registreren is gratis en kan via de website van GrootGroenPlus. De vakbeurs is elke dag van 9.00 tot 18.00 uur geopend.

(bron: www.grootgroenplus.nl)