De Najaarseditie van Plantarium|GROEN-Direkt 2023 vindt plaats op 23 & 24 augustus. De dag voor deze beurs keurt de KVBC weer nieuwigheden. Op de eerste beursdag worden de bekroonde nieuwigheden gepresenteerd. Ook wordt dan de beste nieuwigheid van dit jaar bekendgemaakt.

Bij PLANTARIUM|GROEN-Direkt draait het op de beurs echt om tuinplanten. Daarom organiseert de beurs verschillende nieuwighedenkeuringen. Exposanten van PLANTARIUM|GROEN-Direkt kunnen deelnemen aan alle nieuwighedenkeuringen die op dat moment worden gehouden. De keuringen Beste KVBC Nieuwigheid en Beste Marktinnovatie zijn ook opengesteld voor niet-deelnemers aan de beurs.

Doe mee aan de nieuwighedenkeuring!
Deelname aan de nieuwighedenkeuring levert extra exposure voor je product op. Voorafgaand, tijdens en na afloop van de keuring. De inzendingen worden voorafgaand aan de keuring op de website gepresenteerd en de internationale vakpers wordt regelmatig door ons gevoed met een overzicht van de aanmeldingen tot dan toe. Dit levert zowel online als in de vakbladen mooie publicaties op. Alle inzendingen krijgen een prominente plek op de beursvloer. De nieuwighedenpresentatie is dé trekpleister op de beurs voor de internationale tuinplanteninkopers én voor de internationale vakpers. Als je hier met je product aanwezig bent, en de nieuwigheid ook in je stand presenteert, dan levert dat extra aanloop in de stand op. En als het product uiteindelijk wordt bekroond als Beste nieuwigheid, dan levert dat nog eens extra publiciteit op middels publicaties in alle vakmedia.

Binnenkort kunt u uw nieuwe planten aanmelden voor keuring tijdens de najaarseditie van PLANTARIUM\GROEN-Direkt.

(bron www.plantariumgroendirekt.nl)