De zomerexcursie van de KVBC gaat dit jaar naar de Hydrangea paniculata kwekerij van Alex Schoemaker Living Creations in Boskoop. Het bestuur nodigt haar leden van harte uit mee te gaan.

Aanmelden via info@kvbc.nl of gebruik de button rechts!

Alex Schoemaker
Het toonaangevende familiebedrijf van Alex Schoemaker is meer dan een kwekerij; het heeft een eigen testcentrum en levert de planten rechtstreeks aan afnemers. Momenteel staan er bovendien 113 verschillende cultivars van H. paniculata opgeplant voor de internationale sterrenkeuring door de KVBC, de Euro-trials.
Daarnaast is Alex Schoemaker collectiehouder van H. paniculata en als zodanig verbonden aan de Nederlandse Plantencollecties.

Het programma
Vanaf 19:00 uur is de ontvangst met koffie, thee en gebak in de sfeervolle, gerestaureerde pakloods. Rond 19:30 uur start de rondleiding door Alex Schoemaker. Na afloop is er gelegenheid tot napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Bent u een wijnliefhebber? Alex biedt ons die avond wijnen aan, die geselecteerd zijn door sterrenrestaurant De Librije!

Aanmelden
Om een en ander goed te kunnen voorbereiden, vragen wij u zich aan te melden voor deze avond.
Dit kan tot 1 augustus door een bericht te sturen naar info@kvbc.nl of gebruik de button rechts op de pagina. Vermeld in uw bericht svp uw naam en of u alleen komt of iemand meeneemt.

We hopen u op 13 augustus te ontmoeten!

Adres: Biezen 90, 2771 CN Boskoop
www.alexschoemaker.nl