Meld nu uw nieuwe planten aan voor GrootGroenPlus 2023!

Van 4 t/m 6 oktober vindt in Zundert de internationale vakbeurs GrootGroenPlus plaats. Deze 33ste editie heeft als thema Dynamisch en Digitaal.

Green Grand Prix en nieuwigheden op GrootGroenPlus 2023
Een belangrijk onderdeel van de vakbeurs GrootGroenPlus is de keuring van planten. Elke plant die ter keuring wordt ingezonden, doet gratis mee aan de Green Grand Prix. Via het online formulier kunt u tevens aangeven of u ook een reguliere nieuwighedenkeuring van de KVBC wilt, om zo ook mee te dingen naar een Gouden, Zilveren of Bronzen Medaille.

Voor plantenkeuringen is grote belangstelling bij zowel de nationale als de internationale pers, zodat hier ook publicitair wereldwijd veel aandacht aan wordt besteed. Inzending van boomkwekerijproducten voor de nieuwighedenkeuring door de KVBC is mogelijk voor zowel deelnemers als niet-deelnemers aan GrootGroenPlus 2023.

Green Grand Prix
GrootGroenPlus vindt het van het grootste belang dat iedereen sectorbreed weet hoe het verder is gegaan met planten die reeds eerder zijn gekeurd en daarbij mogelijk een zeer aansprekend resultaat hebben geboekt. De Green Grand Prix biedt daarom de optie om reeds eerder gekeurde planten nog eens voor het voetlicht te brengen en ze opnieuw te laten beoordelen, maar nu op de kweekprestatie. Alleen planten die in de afgelopen 10 jaar al eens zijn aangeboden voor een keuring door de KVBC (beurskeuring, veldkeuring, sterrenkeuring) komen voor deze Green Grand Prix in aanmerking. De Green Grand Prix is dus specifiek gericht op de beoordeling van de (kweek)prestatie.

Alle jury’s bestaan uit gerenommeerde vakspecialisten, die op 4 oktober 2023 de plantenkeuringen verrichten en certificaten en/of medailles toekennen.

Aanmelden nieuwighedenkeuring door KVBC
De KVBC keurt tijdens deze beurs de nieuwigheden. Heeft u een nieuwe plant en wilt u deze laten keuren door de onafhankelijke en deskundige jury van de KVBC? Meld uw nieuwigheid dan uiterlijk 31 augustus aan via deze link of via de button rechts op de pagina.

Deze link kunt u ook gebruiken als u uw plant wilt inschrijven voor deelname aan de Green Grand Prix. Onderaan het aanmeldformulier  kunt u kiezen voor het laten keuren van uw nieuwigheid door de KVBC.

Meer informatie: www.grootgroenplus.nl