GrootGroenPlus 2016 van start

5 oktober 2016- Vandaag is  GrootGroenPlus van start gegaan. Centraal thema dit jaar is “My favourite plant”. Elke deelnemer kan de eigen favoriete plant aangeven en mag daarbij een toelichting geven. In de stands zijn pinpoints geplaatst om de favorieten te markeren. Uiteraard wordt er, zoals elk jaar, op verschillende manieren aandacht besteed aan het beursthema. Denk daarbij aan de jurering van de standprijzen, die voor een groot deel gebaseerd is op de toepassing van het thema in de stand zelf. Vanavond wordt er een symposium gehouden over het thema, waar ook ‘onze’ secretaris van de keuringscommissie – Ronald Houtman – een van de sprekers zal zijn.

De noviteitenkeuring vindt plaats voorafgaand aan de beurs en worden ook dit jaar direct na de entree gepresenteerd. Elke noviteit is  voorzien van een uitgebreid factsheet om de pers en bezoekers uitvoerig te informeren.

Uitreiking KVBC-Awards

Tijdens de interne persreis op GrootGroenPlus werden vanochtend in de stand van de KVBC de KVBC-Awards van het afgelopen jaar uitgereikt door voorzitter Dick Nieuwesteeg en secretaris van de keuringscommissie Ronald Houtman.

uitreiking-kvbc-awards

Uitreiking van de KVBC-Awards van afgelopen jaar door voorzitter Dick Nieuwesteeg.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren