Zomerbijeenkomst KVBC in Stroe

De zomerbijeenkomst van de KVBC vindt dit jaar plaats op 2 augustus 2017. We naar de kijk- en wandeltuin “Klein Boskoop” van Sjaak en Ellen van Vliet in Stroe.

Beelden uit de tuin Klein Boskoop in Stroe.

Zij zijn geen onbekenden binnen het vak. In Stroe hebben zij een prachtige 1,5 ha grote kijktuin waar 20 thema’s vloeiend in elkaar overlopen. Er zijn o.a. prachtige borders, een bostuin, oosterse tuin, stiltetuin, boomspiegeltuin, waterloop met grote waterval en een prachtig rosarium.

Programma
19.00u Ontvangst en welkomstwoord door voorzitter Helma van der Louw
19.30u Rondleiding
21.00u Toelichting op recente ontwikkelingen binnen de vereniging
22.00u Sluiting

Adres: Stroeërweg 14, 3776 MJ Stroe, www.kleinboskoop.nl.

De koffie en thee bij ontvangst is voor rekening van de KVBC. De drankjes na afloop zijn voor eigen rekening. U bent van harte welkom met een introducé.

Aanmelden

Graag weten wij vooraf op hoeveel mensen wij mogen rekenen. Daarom verzoeken wij u zich voor 19 juli a.s. aan te melden per e-mail: info@kvbc.nl.

Bewaren

Bewaren

Ga verder met de KVBC:
5 vragen aan
 
Ron van Opstal
In 1997 nam hij het bedrijf over van zijn ouders en is hij eigenaar van Boomkwekerij Ron van Opstal BV.

Wat voor bedrijf heeft u?
‘Wij hebben een pot- en containerteelt bedrijf met sierheesters in Zundert. De productie is vooral gericht op de najaars-handel in de tuincentra.’

Waar bent u in gespecialiseerd en wat zijn uw werkzaamheden?
‘Wij zijn gespecialiseerd in het kweken van Gaultheria procumbens Red Diamond. Dit is een eigen selectie, met veel meer en grotere bessen dan de gewone Gaultheria. Een andere specialiteit van ons bedrijf is het kweken van planten met een najaars-verkleuring, zoals Leucothoe en Nandina.
 Lees hier verder!