Zomerbijeenkomst KVBC in Stroe

De zomerbijeenkomst van de KVBC vindt dit jaar plaats op 2 augustus 2017. We naar de kijk- en wandeltuin “Klein Boskoop” van Sjaak en Ellen van Vliet in Stroe.

Beelden uit de tuin Klein Boskoop in Stroe.

Zij zijn geen onbekenden binnen het vak. In Stroe hebben zij een prachtige 1,5 ha grote kijktuin waar 20 thema’s vloeiend in elkaar overlopen. Er zijn o.a. prachtige borders, een bostuin, oosterse tuin, stiltetuin, boomspiegeltuin, waterloop met grote waterval en een prachtig rosarium.

Programma
19.00u Ontvangst en welkomstwoord door voorzitter Helma van der Louw
19.30u Rondleiding
21.00u Toelichting op recente ontwikkelingen binnen de vereniging
22.00u Sluiting

Adres: Stroeërweg 14, 3776 MJ Stroe, www.kleinboskoop.nl.

De koffie en thee bij ontvangst is voor rekening van de KVBC. De drankjes na afloop zijn voor eigen rekening. U bent van harte welkom met een introducé.

Aanmelden

Graag weten wij vooraf op hoeveel mensen wij mogen rekenen. Daarom verzoeken wij u zich voor 19 juli a.s. aan te melden per e-mail: info@kvbc.nl.

Bewaren

Bewaren

Ga verder met de KVBC:
5 vragen aan

Helma van der Louw
Sinds een jaar is Helma van der Louw voorzitter van de KVBC.

Wat is uw achtergrond?
Geboren als kind van een garagehouder in een gezin met vijf broers en nog twee zussen heb ik een hele fijne jeugd gehad in Boskoop.
Na mijn financiële loopbaan bij Boerenleenbank later Rabobank kwam ik in 1985 in contact met de boomkwekerij. Van 1996 tot 2014 heb ik een hele leuke baan gehad bij Plant Publiciteit Holland (PPH). Hier was ik hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de communicatie naar de achterban/boomkwekers. Hierdoor kwam ik bij de kwekers en organisaties in heel Nederland en in het Buitenland en heb ik een uitgebreid netwerk in binnen- en buitenland kunnen opbouwen. Lees hier verder!

Bewaren

Bewaren