De zomerbijeenkomst van de KVBC vindt plaats op woensdag 15 augustus a.s.in het Rosarium in het Westbroekpark te Den Haag.

De KVBC gaat vanaf dit jaar – in samenwerking met Anthos en de Cultuurgroep voor Rozen en Rozenonderstammen – de keuringen van de Excellence Roses coördineren. Dit leek het bestuur een mooie aanleiding om u voor de zomerbijeenkomst mee te nemen naar het Westbroekpark. Hoewel dit Rosarium haar eigen keuringen verzorgt, is het een van de mooiste parken van Den Haag en zeker de moeite van een bezoek waard. Uiteraard krijgen we weer een interessante rondleiding.

Programma
19.00 uur Ontvangst en welkomstwoord door voorzitter Helma van der Louw
19.30 uur Rondleiding
21.00 uur Overhandiging boeken Arie van Vliet aan de NDV t.b.v. de NDV-Bibliotheek
22.00 uur Sluiting

Adres
Restaurant de Waterkant, Kapelweg 55, Den Haag, www.dewaterkant.nl

Houd u rekening met betaald parkeren. Bij evenementen is er vaak maar een beperkt aantal parkeerplaatsen. Het is daarom aan te raden om te carpoolen.

De koffie en thee bij ontvangst is voor rekening van de KVBC. De drankjes na afloop zijn voor eigen  rekening. U bent van harte welkom met een introducé.

Aanmelden
Graag weten wij vooraf op hoeveel mensen wij mogen rekenen. Daarom verzoeken wij u zich voor 1 augustus a.s. aan te melden per e-mail: info@kvbc.nl