De Sortimentstuin Harry van de Laar (nr. 153) en PlantenTuin Esveld (nr. 72) vormen op 2e Pinksterdag weer het prachtige decor voor de Boskoopse Plantendag & Kunstmarkt.

De Boskoopse Plantendag & Kunstmarkt is een belevenis voor iedereen die Kunst & Groen een warm hart toedraagt, maar zeker ook voor hen die houden van muziek en lekker eten. Groene standhouders, denk aan kwekers en hoveniers, staan zij aan zij met regionale kunstenaars die hun mooiste producten laten zien en verkopen.

De Sortimentstuin zal op 21 mei weer gastheer zijn van dit succesvolle evenement. Door de hele tuin en op het Raboplein staan informatiestands en kramen met, planten- en kunstverkoop. Bezoekers kunnen er ook terecht voor deskundig advies van de boomkwekers en tuinexperts.

Hoewel dit een zeer geslaagd evenement is, komt hier niet het publiek waar de KVBC een interessante vereniging voor is. We hebben daarom besloten om dit jaar niet op de Boskoopse Plantendag aanwezig te zijn. We raden een bezoek aan het evenement evenwel van harte aan.

De Boskoopse Plantendag & Kunstmarkt is vrij toegankelijk en geopend van 10.00 – 17.00 uur.