GrootGroenPlus krijgt in 2019 voor het eerst een slogan, die op een creatieve manier aangeeft waarop de nadruk tijdens de beurseditie van dit jaar zal liggen. Voor de 29e editie van de vakbeurs, die van 2 tot en met 4 oktober in Zundert plaatsvindt, is gekozen voor de slogan: GrootGroenPlus, Great in Green!

Deze slogan dekt geheel de lading en sluit mooi aan bij hetgeen de beurs is, GrootGroenPlus is immers de meest groene vakbeurs en er is een volledig en zeer breed sortiment te vinden. De slogan zal in combinatie met het beurslogo een eigen afbeelding krijgen.

Aandacht voor nieuwigheden
Naast het bepalen van de slogan werd uiteraard ook hard gewerkt aan de invulling van de komende editie van de vakbeurs. Zo is besloten dat er ook dit jaar weer een Road Show georganiseerd wordt. In het kader van de 29editie, zullen in dit jaar 29 planten die in het verleden gekeurd werden, opnieuw op de beursvloer getoond worden.

Daarnaast wordt aan de reguliere keuringen van de nieuwigheden een extra prijs gekoppeld. Tijdens de uitreiking van de medailles zal aan een nieuwigheid een veldkeuring worden geschonken. Door het invoegen van deze extra prijs wil GrootGroenPlus het belang van de veldkeuringen benadrukken. Uiteraard worden de keuringen wederom verzorgd door de Koninklijke Vereniging voor Boskoopse Culturen (KVBC). De KVBC zal niet alleen de medailles toekennen maar de Keuringscommissie nomineert ook de nieuwigheid voor de extra prijs, de veldkeuring. Nieuwigheden kunnen nu al via de website van GGP voor keuring worden aangemeld. Sluitingsdatum is wederom 1 september. Maar: des te vroeger de aanmelding, des te meer PR er mogelijk zal zijn.