Nieuwe producten in de schijnwerper? Doe mee met de nieuwighedenkeuring

De nieuwighedenkeuring is dé gelegenheid bij uitstek om je nieuwe concept en/of cultivar in de schijnwerpers te zetten. Heb je jouw product en/of concept nog niet aangemeld voor de vernieuwde nieuwighedenkeuring op PLANTARIUM|GROEN-Direkt? Doe dit dan snel en profiteer maximaal van de publiciteit en exposure die rondom de nieuwighedenkeuring wordt georganiseerd.

Naast de presentatie op de website en op het centrale plein op de beursvloer, wordt ook door de vakpers aandacht voor de nieuwigheden gevraagd.

Er zijn drie categorieën waarin planten worden gekeurd: Beste marktintroductie, Beste KVBC Nieuwigheid en Bezoekersfavoriet. Nieuwigheden kunnen door exposanten van PLANTARIUM|GROEN-Direkt worden aangemeld voor de keuring voor de Beste marktintroductie, en/of Beste KVBC Nieuwigheid. Voor de Bezoekersfavoriet worden vanuit de aanmeldingen planten genomineerd.

Voor het aanmelden zijn er drie mogelijkheden:

·         Beste marktintroductie, kosten € 225,00 per inzending

·         Beste KVBC Nieuwigheid, kosten € 225,00 per inzending

·         Beste marktintroductie en Beste KVBC Nieuwigheid, kosten € 375,00 per inzending

Alle informatie over aanmelding, kosten, keuringsreglement, enz. vind je op de website Plantarium|Groen-Direkt. Aarzel niet en meld je product via het online aanmeldformulier zo snel mogelijk aan!

[Update van het bericht van 27 juni jl.]