Veldkeuringen

De veldkeuringen vinden plaats in Boskoop op de Sortimentstuin Harry van de Laar en in Zundert op Boomkwekerij Bömer. De keuringscommissie keurt het betreffende ras op sier- en gebruikswaarde. Het overzicht bestaat uit de plant of het sortiment dat gekeurd wordt, de aanduiding veld- of sterrenkeuring en de locatie van de keuring.

Bekijk hier het overzicht van actuele veldkeuringen>>

Tentoonstellingskeuring tijdens Plantarium 2019

Tijdens Plantarium 2019 heeft de keuringscommissie van de KVBC weer nieuwe planten beoordeeld, waarvan een aantal bekroond is met een medaille. Hieronder staat een overzicht van de nieuwigheden die beoordeeld zijn met een gouden, zilveren en bronzen medaille.

Goud – Beste Nieuwigheid Plantarium 2019

Goud

Zilver

Brons

Keuring tijdens Garden Trials 2019

De keuringscommissie van de KVBC heeft tijdens de vakbeurs Garden Trials and Trade, die  voor de tweede keer plaatsvond, veel verschillende nieuwe planten beoordeeld. 9 ervan hebben een medaille ontvangen. Onder Nieuwigheden zijn ze allemaal te bekijken. Hieronder staat het overzicht van de met gouden, zilveren en bronzen medailles bekroonde nieuwigheden.

Goud – Beste Nieuwigheid

Goud

Zilver

Brons

Tentoonstellingskeuring tijdens GrootGroenPlus 2018

Tijdens de internationale vakbeurs GrootGroenPlus 2018  in Zundert heeft de keuringscommissie van de KVBC 8 medailles toegekend aan vernieuwende, onderscheidende soorten. Er zijn 1 gouden, 3 zilveren en  4 bronzen medailles uitgereikt.  Hieronder de planten die een medaille hebben gekregen:

Gouden nieuwigheid GrootGroenPlus 2018

Zilveren nieuwigheden GrootGroenPlus 2018

Bronzen nieuwigheden GrootGroenPlus 2018

Keuring tijdens Garden Trials 2018

De keuringscommissie van de KVBC heeft tijdens de vakbeurs Garden Trials and Trade, die dit jaar voor het eerst plaatsvond, veel verschillende nieuwe planten beoordeeld. 12 ervan hebben een medaille ontvangen. Onder Nieuwigheden zijn ze allemaal te bekijken. Hieronder staat het overzicht van de met gouden, zilveren en bronzen medailles bekroonde nieuwigheden.

Goud

Zilver

Brons

Tentoonstellingskeuring tijdens GrootGroenPlus 2017

De keuringscommissie van de KVBC heeft tijdens de vakbeurs GrootGroenPlus 2017 weer veel verschillende nieuwe planten beoordeeld. 5 ervan hebben een medaille ontvangen. Onder Nieuwigheden zijn ze allemaal te bekijken, met foto’s, gerangschikt per medaille. Hieronder staat het overzicht van de met gouden, zilveren en bronzen medailles bekroonde noviteiten.

Gouden nieuwigheden GrootGroenPlus 2017

Zilveren nieuwigheid GrootGroenPlus 2017

Bronzen nieuwigheden GrootGroenPlus 2017

Plantarium 2017

Tentoonstellingskeuring tijdens Plantarium 2017

Tijdens Plantarium 2017 heeft de keuringscommissie van de KVBC veel nieuwe planten beoordeeld, waarvan een aantal bekroond is met een medaille. Hieronder staat een overzicht van de nieuwigheden en inzenders die beoordeeld zijn met een gouden, zilveren en bronzen medaille.

Gouden nieuwigheden Plantarium 2017

Zilveren nieuwigheden Plantarium 2017

Bronzen nieuwigheden Plantarium 2017